• PROGRAME PENTRU STUDENȚI

RELAŢIA CU UNIVERSITĂŢILE: UN PARTENERIAT DURABIL

Grupul Renault România dezvoltă parteneriate pe termen lung cu principalele universități tehnice din România. Acesta gestionează competențele în baza unei previziuni pe termen lung și încurajează intrarea tinerilor în viața profesională prin intermediul unei politici active în relația cu sistemul educativ.

OBIECTIVELE ACESTEI POLITICI SUNT:

  • să îi sensibilizeze pe studenți cu privire la meseriile din domeniul auto;
  • să contribuie la formarea profesională a tinerilor;
  • să informeze universitățile cu privire la necesitățile pe termen lung ale companiei în ceea ce privește cunoștințele de bază pe care trebuie să le aibă tinerii.

Grupul Renault Romania își formează inginerii astfel încât ei să se poată adapta rapid la metodele și meseriile specifice Renault. Așadar, Grupul dezvoltă împreună cu universitățile tehnice din România un ansamblu de programe adaptate la nevoile specifice ingineriei auto.


GRUPUL RENAULT ROMÂNIA - O COMPANIE PREZENTĂ ÎN VIAŢA STUDENŢILOR!

Între Grupul Renault România și Universitatea Politehnica din București, dar si cele din Pitești, Târgoviște, Iași, Cluj există de câțiva ani o relație solidă de parteneriat în dublu sens, atât cu cadrele didactice, cât și cu studenții.

Relația cu mediul universitar este una dintre prioritățile Grupului Renault România. De peste cinci ani participăm activ la dezvoltarea învățământului și la apropierea dintre mediul universitar și cel industrial. Prin acțiunile pe care le realizam vrem sa fim cât mai aproape de preocupările tinerilor și ale universităților pentru a împărtăși din cunoștințele noastre.