• PROGRAME PENTRU STUDENȚI

PARTENERIATE CU MEDIUL UNIVERSITAR

Educația este una dintre axele prioritare ale Groupe Renault România. Am construit o relație de lungă durată cu mediul universitar, prin care ne dorim să descoperim noi talente și să creștem competențele și abilitățile tinerilor astfel încât să le fie mai ușor să se integreze și să se adapteze la viața profesională.
 
Împreună cu principalele universități din România, creăm legături între lumea educației și cea a muncii, acordând atenție deosebită promovării diversității și egalității de șanse.

Studenții care participă la programele și evenimentele noastre descoperă activitățile Groupe Renault România și se familiarizează cu domeniul auto, printr-o experiență unică de învățare. Prin energia și entuziasmul lor, studenții aduc noi perspective și abordări, iar alături de echipele de specialiști ai grupului, contribuie la viitorul mobilității.

OBIECTIVELE PROGRAMELOR PENTRU STUDENTI:

  • Informarea studenților cu privire la meseriile din domeniul auto;
  •  Formarea profesională a tinerilor;
  •  Actualizarea constantă a curriculei universitare și dezvoltarea competențelor cheie cerute în industria auto.

GRUPUL RENAULT ROMÂNIA - O COMPANIE PREZENTĂ ÎN VIAŢA STUDENŢILOR!

Între Grupul Renault România și Universitatea Politehnica din București, dar si cele din Pitești, Târgoviște, Iași, Cluj există de câțiva ani o relație solidă de parteneriat în dublu sens, atât cu cadrele didactice, cât și cu studenții.

Relația cu mediul universitar este una dintre prioritățile Grupului Renault România. De peste cinci ani participăm activ la dezvoltarea învățământului și la apropierea dintre mediul universitar și cel industrial. Prin acțiunile pe care le realizam vrem sa fim cât mai aproape de preocupările tinerilor și ale universităților pentru a împărtăși din cunoștințele noastre.