•      

START SPRE VIITORUL TĂU

Ai făcut deja primul pas în cariera pe care ţi-o doreşti:

Bine ai venit în pagina Programului de internship Drive Your Future!

Fii stagiar Groupe Renault România şi pune-ţi amprenta pe oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricaţie, logistică, vânzare, post vânzare şi finanţare.

Suntem bucuroşi să te anunţăm că am publicat mai jos catalogul cu temele de stagiu pentru anul 2019, pe care poţi să îl consulţi. Suntem curioşi să descoperim ce te pasionează şi te invităm să îți alegi temele care te interesează. Iar de aici, mai ai doar un pas: completează formularul, ataşează CV-ul şi apasă butonul Aplică, iar noi vom lua în considerare opţiunile tale.

Dacă profilul tău corespunde temei de stagiu pentru care ai aplicat, te vom invita să participi la un interviu pentru a ne cunoaşte mai bine. 

Stagiile desfăşurate în cadrul echipei de care vei aparţine durează între trei şi șase luni în funcţie de specificul activităţii.

Să fii stagiar Groupe Renault România înseamnă să beneficiezi de:

  • Bursă lunară progresivă în valoare de 1.200 lei. Dacă ţi-a plăcut primul stagiu şi ne-ai convins cu pasiunea și dorința ta de a continua să inovezi, vei beneficia de 1.400 lei la următorul stagiu desfăşurat alături de noi.
  • Posibilitatea realizării lucrării de licenţă sub îndrumarea unui tutore care te va ghida şi îţi va oferi suportul necesar.
  • Program flexibil şi acces la cele mai noi informaţii din industria auto.
  • Mediu de lucru multicultural şi acces la spaţii de dezvoltare precum Creative Lab. (North Gate).
  • Participarea la ateliere de inserţie profesională care îţi vor fi utile în orientarea planurilor tale de carieră.
  • Întâietate în vederea angajării: odată ce ţi-ai desfăşurat stagiul în cadrul companiei noastre şi ai primit evaluare pozitivă din partea tutorelui, sunt şanse mari să devenim colegi.

 

Împreună cu echipa din care faci parte te vei implica în proiecte reale din lumea auto. Ideile tale inovatoare vor contribui la crearea vehiculului viitorului.

Imaginează-te în echipa noastră, bagă într-a-ntâia şi alege-ţi temele pentru programul Drive Your Future 2019!

Cauta o tema potrivita si inscrie-te si tu!

Automatizare After-Sales processes

Locatia: Mioveni Afla mai multe
 

Care este numele temei?

Automatizare After-Sales processes

Care este numarul temei?

40

Ce activitati vei desfasura?

Esti student si vrei o provocare ? Esti student si cauti o tema de stagiu mai activa ? Vino si surprinde-ne cu pasiunea ta pentru robotizare/automatizare procese ! Ai la dispozitie 3 luni sa adaptezi un proces la noua era a automatizarii. Ce asteptam de la tine? Sa optimizezi procesul de gestiune otillages furnizori utilizand limbaje de programare pentru automatizarea aplicatiilor. Participarea la un stagiu intr-o corporatie internationala este o experienta must have in studentie care te poate schimba forever!

Ce aplicatii informatice iti sunt necesare?

roboti software

Care este nivelul de MS Office necesar?

Avansat

Care este nivelul de engleza necesar?

Intermediar

Care este nivelul de franceza necesar?

Intermediar

Cat timp vom petrece impreuna?

01/2/2019 pana la 30/4/2019
3 luni
Aplica acum 40
Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: pdf doc docx.